Drukuj
Odsłony: 1809
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Tagiatelle z łososiem 17

 

Tagliatelle z łososiem

Przepis na 2 osoby

 

 

 

Składniki:

 

Tagliatelle z łososiem

 

 

Z Fileta z łososia - zdjąć skórę, pokroić w kostkę wielkość ok 1-1,5 cm (upewnij się, że filet nie ma on ości, wielokrotnie przytrafiło mi się znależć ości w teoretycznie "czystym" filecie).

Przypraw pokrojony filet.

W osolonej wodzie ugotuj makaron "Lubella Pełne Ziarno", twardość "al dente".

Na patelni podsmaż łososia, dodaj cebulę czerwoną pokrój w kostkę.

Dodaj przygotowany makaron.

Na koniec dodaj pokrojoną rukolę lub pietruszkę.

 

Smacznego!

 

 

DSC06751

 

DSC06752

 DSC06755

DSC06756

Tagiatelle z łososiem 18